Reklam & marknadsföring i Växjö2019-02-15T13:03:47+00:00

Reklam och marknadsföring i Växjö

Vi är ett etablerat team sedan början av 2002. Med Mia som idésprutande projektledare och Ulrika som skicklig grafisk formgivare har vi lång erfarenhet av grafisk design, marknadsföring och att förpacka kommunikation. Producera reklam med budskap anpassat utefter aktuell målgrupp eller ta fram idéer på kostnadseffektiva kampanjer som ger spridning och ökad kännedom för aktuellt varumärke.

Kunden kommer alltid vara den som är proffs på just sina produkter/tjänster och inför en kommunikationsutmaning så tar vi reda på så mycket vi bara kan, om både målgrupp och den kundnytta vår uppdragsgivare vill kommunicera. Frågan varför är helt klart underskattad och ofta leder den oss fram till den kommunikationslösning som presenteras för kunden. Det är i det nära, intensiva och ärliga samarbetet mellan uppdragsgivare och reklambyrå som de bästa och smartaste kommunikationslösningarna växer fram. Och vi är nyfikna, frågvisa och vetgiriga, vilket vi ser som en förutsättning för att kunna sätta oss in i vår kunds bransch och utmaningar.

Vi föreslår ett kommunikationsspår som innefattar både tonalitet och bildmanér, som både skall passa målgruppen och samtidigt vara unikt och särskiljande för det varumärke som är avsändaren till kommunikationen. Det skall föra budskapet framåt, skall kunna utvecklas för framtida kommunikation oavsett val av media. Och så skall det så klart se snyggt och trevligt ut. Ibland kan det lösas med befintliga bilder, ibland köpta bilder och ibland med nytagna bilder. Vi presenterar idé, skisser och förslag på kommunikationsspår för vår kund, och i samarbetet och dialogen växer den slutliga lösningen fram. Vi gillar att jobba med våra kunder. Inte bara för. Ingår fotografering i projektet så väljer vi den fotograf som är bäst lämpad för uppdraget. Vi har ett brett nätverk av fotografer, alla men sin specialkompetens. Vi har även ett brett nätverk av copywriters, skribenter, snickare, illustratörer, stylister…. Hur arbetsgruppen kommer se ut i just ditt projekt beror helt och hållet på vilka kompetenser som krävs. Oavsett storlek på arbetsgruppen så är det Grafiska Myran du som kund har kontakt med. Och som tar ansvar för hela processen fram till mål.

Grafiska Myran frågar alltid efter målgruppen
Målgruppsanalys

Det bästa är att veta mycket, men det är bra mycket bättre att veta lite än inget alls.

LÄS MER HÄR!

Varför välja en liten reklambyrå i Växjö

  • Vi ser varje projekt som en ny erfarenhet.
  • Vi strävar alltid efter ett tidseffektivt som kostnadseffektivt sätt att arbeta.
  • En dealdline är en deadline. Vi gör alltid allt vi kan för att hålla den.
  • Vi är ett litet och flexibelt företag som köper in de kompetenser som behövs. Du betalar bara för de tjänster du önskar.
  • Vi har tillsammans 40 års yrkeserfarenhet av reklambranschen.
  • ARU kompetens och butikskommunikation.
Grafiska Myran, reklambyrå i Växjö - tecknad myra
TVEKA INTE – DU HITTAR OSS HÄR!

Utvalda uppdrag

SE VÅR PORTFOLIO

Våra uppdragsgivare

Genom bra samarbete mellan byrå och kund skapas den bästa kommunikationen.

”Grafiska Myran är något utöver det vanliga. Lite magiska. De viftar med trollspö(r)är och levererar fantastiska presentationstext. Varje gång. Lite ödmjukt ber de mig tycka till om deras texter och bilder, men allt är ju redan perfekt. Ingenting är besvärligt eller omöjligt. Jag är glad och tacksam över att ha möjlighet att få lämna mina jobb i deras erfarna och kompetenta händer.”

Sofi Poulsen, författare

”Tack till er, som lyssnade in oss och förstod våra önskemål. Och i sin tur omvandlade detta till en logga vi känner oss jättenöjda med båda två!”

Kjetil & Kristi, VXO Glazing AB

”Under årens lopp har jag haft kontakt med många reklambyråer, men aldrig någon som Grafiska Myran. Kreativitet, service, perfektionism, bemötande. Fantastiskt! Äntligen har jag hittat den rätta för mitt företag!”

Mikael Nabrink, författare

”Tusen tack för snabb hjälp, vi är supernöjda med resultatet! Vi kommer inte tveka att anlita Er igen när vi behöver snabb, proffsig hjälp!”

Anna Jinneskog, Jannes Blomsterhandel