Logotävling2018-12-20T09:55:32+00:00

Project Description

Dags att förnya Wexiö Maltwiskysällskap

”Vänner, Nu är det tävlingsdags. Vi har länge vandrat i mörkret och saknat något att hålla oss i utom ett whiskyglas. Klubben behöver en logotyp, en sådan där tjusig vi kan klistra på våra kravbrev så vi ser proffsiga ut. Det är alltså dags att plocka fram papper och penna, kritor, gnuggbokstäver, penslar och rollrar. Låt kreativiteten flöda och gå till historien genom att skapa vår logga.”

Beskrivning: Så lät briefen när Wexiö Maltwhiskysällskap bad sina medlemmar skissa på en ny logo. Och som nära anhörig i klubben kände jag ett sug att vara med i denna tävling och lämnade in ett bidrag.

Jag kände direkt att jag ville jobba med initialerna WMW. Både för att de är vackra tillsammans, men även för likheterna med små kluckande vågor på ytan när det lilla glaset fylls upp med en ’dram’ (snaps/sup). Utöver namnet hade de också önskemål om att få med deras pay off: Where drams come true.

Våra skills i detta projekt: Viljan och glädjen att kvällsjobba utan ekonomisk ersättning + AD, grafisk formgivning, original.