Webbdesign Drömbilar2020-02-18T17:32:04+02:00

Project Description

Webbdesign för Drömbilar

Beskrivning: Först blev det en logo, och därefter var det dags för en hemsida. En hemsida som skall öppna upp för tanken att ingen dröm är omöjlig att nå, i alla fall när det gäller bilar. Med bilder, grafisk design och texter har vi tagit fram en hemsida som skall inspirera besökaren att förvekliga just sin bildröm. Och att Drömbilar är den trygga, engagerade och proffsiga bilförmedlaren. Med ett stort kontaktnät och erfarenhet. Så har du en drömbil som känns näst intill omöjlig att uppfylla så löser Drömbilar det. Sidan “Bilar vi minns” är till för samla de bilar som är värda att nämna lite extra. Något för besökaren att grotta ned sig i samt att skapa möjligheter för delning på sociala medier.

Hemsida: En wordpress-lösning med fem sidor. Förstasida med inspirerande slider och förklaring av tjänsten. Mer om hur det går till att anlita Drömbilar. Om oss, Kontakt och så ett arkiv med drömbilar vi minns.

Våra skills i detta projekt: AD, copy, programmering och projektledning.

Myrans kommentar: Att visualisera en dröm är en utmaning. Och utmaningar gillar vi ju. Och vi har lärt oss ett och annat om bilar på vägen 😀

Se sidan här: www.drömbilar.se