SSA kataloger2020-02-19T09:45:00+02:00

Project Description

7 broschyrer fulla med sport

Beskrivning: Sweden Sport Academy har under 15 års tid arrangerat proffsiga och glädjespridande idrottskurser för barn på 130 olika orter i Sverige. De startar redan från 2 års ålder och finns upp till 16 år. Detta genom Knatteskutt, Djungelgympa, Fotbollskul, StarDance och Sweden Sport Academy’s Great Camps. Årligen deltar tiotusentals barn på idrottskurser under ledning av 1000 idrottsledare som är utbildade i Sweden Sport Academys ledarutbildningar.

I början av året så går det ut adresserat DR till aktuella målgrupper där man presenterar terminens aktiviteter. Totalt sju olika editioner som når totalt 350 000 familjer. Grafiska Myran fick uppdraget att formge dessa broschyrer där vi först gjorde en version som sedan anpassades beroende på målgrupp. Hålla ihop hela broschyren samtidigt som det skall finnas unikitet mellan de olika aktiviteterna och därmed leverera en broschyr som presenterar ett brett utbud och lockar till anmälningar.

Våra skills i detta projekt: Grafisk produktion, original och projektledning.

Myrans kommentar: Roligt att få ta ett helhetsgrepp över verksamheter som tidigare endast marknadsförts var för sig. Det gäller att ha tungan rätt i mun (eller vad man nu ska säga) när det är flera editioner inblandade. Så att rätt information hamnar i rätt version, vilket både är utmanande och kul. Samtidigt så är det väldigt tidseffektivt att först se till att en version är helt klart innan produktionen av editionerna påbörjas.