Orrefors Kosta Boda OnStock2019-08-13T18:23:45+00:00

Project Description

Katalog med guldfolie, laminering och partiell uv lack från Orrefors Kosta Boda, producerad av Grafiska Myran i Växjö

När en katalog skall göra jobbet åt dig

Beskrivning: Omfattande kataloger som profilerar både Orrefors och Kosta Bodas produkter mot B2B-marknaden. Gåvor till personalen eller besökaren. Utsmyckning av kontoret eller varför inte specialdesignat glas för det unika tillfället. I dessa kataloger som produceras två gånger per år blandas nyheter, klassiker, konstglas med säsongsbundna erbjudanden. Katalogens struktur underlättar då man söker efter en speciell prisnivå på gåva samtidigt som den inspirerar hur målgruppen kan skapa en trevlig miljö på det egna kontoret. Produktbilder varvas med miljöbilder, säljande eller berättande texter. Katalogens struktur är baserad utefter olika teman vilket styrs av målgruppens olika behov. I projektet ingår även framtagning av brief till fotograf inför fotografering av nya miljöbilder.

B2B-markanden har sina utmaningar där konkurrensen är knivskarp. I katalogen kommunicerar vi att produkter från Orrefors och/eller Kosta Boda är gåvor som är lätta att ge. Du kan som givare känna dig trygg med att mottagen kommer få något som hen sätter värde på. Att det är kvalitet och andas Sverige. Något man kan vara stolt över att ge bort som gåva. Katalogens uppgift är att vägleda köparen att välja just dessa varumärken. Med sin översiktliga struktur, tilltalande layout och breda utbud så skall målgruppen kunna hitta just sin produkt för aktuellt tillfälle.

Katalogen trycks på bra papper med ett omslag som efterbehandlas för ökad exklusiv känsla.

Se och bläddra igenom hela katalogen här!

Våra skills i detta projekt: Grafisk formgivning, fotobrief, original, bildbearbetning, projektledning.

Myrans kommentar: Att få arbeta med det finaste glaset som finns är otroligt hedrande. Att i samarbete med uppdragsgivare som ständigt strävar mot att varje katalog skall bli bättre än den förra är enormt stimulerande. Och vi tycker själva verkligen att den senaste katalogen vi gjort är den bästa.

Grafiska Myran planerar, formger och layoutar Orrefors Kosta Bodas säljmaterial mot B2B
Grafiska Myran planerar, formger och layoutar Orrefors Kosta Bodas säljmaterial mot B2B