Greenpipe2020-02-20T11:48:59+02:00

Project Description

Från hemmabygge till designad mässmonter

Beskrivning: Greenpipe kände att de vuxit ifrån sina tidigare mässlösningar som bestått av separata skyltar som har plockats ihop. Det var helt klart dags för en enhetlig och genomtänkt monter som speglar deras värderingar, kvalitet och den stolthet som finns för produkten.

Grafiska Myran fick uppdraget att designa en flexibel monter, som kan användas med alla sina delar eller endast en. Med miljöbilder som visar deras olika användningsområden, budskap som kommunicerar kvalitet och funktion, samt 3D-ritningar av produkten, har nu Greenpipe en mässmonter som ramar in deras produkter på ett enhetligt sätt.

Mässmontrar är rätt så maffiga produktioner som ställer lite annorlunda krav på designen. Mässmonterns funktion och förmåga att skapa uppmärksamhet på en mässa är en utmaning, och just utmaningar gillar vi ju 😀

Greenpipes fokus på hållbarhet är ett av de viktigaste budskapen. Deras produkter framställs av 100% återvunnen plast och tillsammans med deras flexibla lösningar och höga kvalitet så är de helt klart ett företag värt att uppmärksamma. Rören är inte bara producerade av återvunnet material utan har även en design som gör att de enkelt går att återanvända.

Våra skills I detta projekt: AD, copy, grafisk formgivning, original och projektledning.

Myrans kommentar: Mässmontrar är stooora och tuuunga dokument. Vet inte hur många gånger vi fått stirra på den där badbollen som man INTE gillar 😉