Csigora profilprodukter2019-08-26T10:27:06+02:00

Project Description

Pappkassar med dekal från Csigora designade av Grafiska Myran
Reklamflaskor från Csigora designade av Grafiska Myran

Reklam- och profilprodukter

Beskrivning:

Att ge bort en pryl är ett riktigt bra sätt att både stärka relationen till sin målgrupp och ett smart sätt att sprida kännedom om sitt varumärke. Vi själva har lite svårt för att “bara” sätta en logo på vilken pryl som helst utan föredrar helt klart att valet av pryl har en tanke, samt att men designar produkten lite mer än bara sätta dit sin logo. Självklart skall ju designen hänga ihop med både logo och varumärkets profil men varför inte göra det lite mer arbetat, när man ändå är i farten liksom.

Så när vi fick ett uppdrag att ta fram just en profilerad give-away till hundbutiken Csigora så dök vi ned i havet fullt av produkter. Jösses vad det finns prylar att välja på! Aktiva hundmänniskor har ofta vatten med sig. Flaskan får gärna vara tålig och hålla temperaturen på innehållet i schack. Vara stilren och inte plastig. Designen skall så klart andas Csigora och göra flaskan snygg och kul att använda. Och stärka Csigoras profil så klart. Har man en både praktiskt och snygg give-away, som är anpassad utefter aktuell målgrupp, så kommer den användas. Och det är ju det som är hela grejen med prylen.

I projektet ingick även framtagning av profilerade kassar. Här föreslog vi en dekal istället för färdigtryckta kassar. Behovet av att kunna använda olika storlekar på kassar gjorde att det mest effektiva (både praktiskt och ekonomiskt) blev att ta fram en dekal som funkar på kassar i olika format. Då blir det flexibelt och enkelt för vår kund. Och sånt gillar vi ju 😀

Våra skills i detta projekt: Idé, grafisk design, original och guide i djungeln av prylar. 

Myrans kommentar: Världen är överfull av prylar med bara en logo på så det är helt klart dags för lite mer tanke och kärlek på give-aways. Lite mer jobb men så mycket bättre resultat.