Grafisk design och formgivning i Växjö2020-02-11T09:38:08+02:00
Grafiska Myran designar och formger broschyrer och tidningar

Kataloger och foldrar

En broschyr kan förändras i det oändliga. Stående, liggande, standard, beskuret, stor, liten, tjockt papper, tunt papper. En broschyr är mindre än en katalog. En katalog har ofta limbunden rygg medans en broschyr oftast är klammerhäftad.

SE EXEMPEL HÄR

Grafiska Myran designar förpackningar och gör förpackningsoriginal

Förpackningar och display

En förpackning är det första du ser av produkten när du handlar. Det är den kunden köper. Riktigt bra förpackningar får stå framme, sparas och kanske till och med återbrukas. En displayprodukt ska vara tydlig, unik och lockande.

SE EXEMPEL HÄR

Webbdesign / digitalt

Vi skissar och designar hemsidor, skapar grafik och ser till att er webb har samma stil och uttryck, bildspråk och tone of voice som all annan kommunikation. Med oss som projektledare och spindeln i nätet samarbetar vi både med kund och webbtekniker.

SE EXEMPEL HÄR

Grafiska Myran skapar och formger logotyper, symboler och grafik

Logotyper och grafik

En logotyp eller varumärke ska tåla tid och trender. Vara unik, men samtidigt signalera bransch och målgrupp. Fungera på papper och digitalt. Ibland behövs en rörlig logotyp och ibland en ljudlogo. Ibland endast i ett utförande medans vissa logotyper anpassar sig som en kameleont.

SE EXEMPEL HÄR

Grafiska Myran formger och skapar annonser och banners, både digitalt och för tryck

Annonser och DR

Bra reklam riktas till rätt målgrupp, har rätt tilltal och visas i rätt medie. Ibland bland nyheterna, ibland i facebookflödet och ibland i din fysiska brevlåda.

Bra reklamen vill vi inte vara utan. Den talar om att du finns och är ett alternativ! Tack för att jag fick veta detta!

SE EXEMPEL HÄR

Grafiska Myran designar och layoutar tidningar och böcker

Böcker och tidningar

Omslaget är det första läsaren kommer i kontakt med. Oavsett om du håller den i handen eller läser den digitalt. Blir du tilltalad av designen tar du upp den och tittar närmare.
Men lika viktigt är en läsvänlig text. Detta skapar vi med god kunskap om typografi och svenska skrivregler.

SE EXEMPEL HÄR

Grafisk design, layout och design i Växjö

Den grafiska formen och designen spelar stor roll för hur din målgrupp uppfattar dig. Intrycket som dina kunder får av dig är så de kommer uppfatta dig. Vi förpackar kommunikation med genomtänkt layout och struktur.

Grafisk produktion är något vi anser oss vara riktigt duktiga på, och något som vi brinner för. Visst låter det vackert med att det är insidan som räknas, men hur du ser ut i din kommunikation som avgör hur din målgrupp uppfattar dig och tar till sig av de budskap du vill förmedla. Och självklart anpassar vi både layout och struktur utefter aktuell målgrupp och de värdeord som ditt varumärke står för.

Innan vi påbörjar den grafiska produktionen så vill vi gärna veta så mycket som möjligt om kommunikationens syfte och målgrupp, samt vilka värdeord du vill att den skall spegla. Har du redan en grafisk profil så utgår vi från den. Saknar du en så hjälper vi dig även med detta.

Med över 15 års erfarenhet av layout och grafisk produktion så har vi lång erfarenhet av det handverk som grafisk produktion innebär. Allt från mindre och lite snabbare trycksaker som flyers till omfattande och väl strukturerade kataloger. Oavsett om du vill ha det i tryckt format eller enbart för digital publicering.

Vi kan art direction. När vi skapar något nytt styr vi det kreativa och visuella arbetet och leder fotografer, skribenter, formgivare och originalare i arbetet för att nå vårt gemensamma mål. Det kan gälla ett helt profilprogram eller en specifik kampanj.

Vi kan originalarbete. Originalarbetet är alltid viktigt. Slarvar du där så ser slutresultatet slarvigt ut. Det vi levererar håller tryckteknisk standard, vi har koll på övertryck, färgprofiler och utfall, så det du får i handen överensstämmer med det du godkände som pdf-korrektur. Vi har koll på språkliga regler, specialtecken och korrekturläsning. Bilder och texter ligger rakt och snyggt inom givna stödlinjer och ramar.

Vi är vana att jobba både med b2b och b2c. Tillsammans med marknads- och inhouse-avdelning, samt med småföretagare. Stort och komplext eller litet och nätt. Vana och lite mer ovana reklamköpare. Vi går in helhjärtat med vårt engagemang och delar med oss av vår kompetens.

Grafisk formgivning och layout är vår styrka. Det vi levererar har en stil som passar målgruppen, ett tydligt budskap och en layout som är unik och lockande. Vi väljer passande färger, typsnitt och bilder. Vi kombinerar kundens material med ny copy, nyskapade eller köpta bilder och grafik. Det vi gör anpassar vi till önskad budget, tid och önskad ambitionsnivå.

Vi hjälper våra kunder att se lite bättre ut helt enkelt.

Varför välja en liten reklambyrå 

• Vi ser varje projekt som en ny erfarenhet.
• Två myror är fler än en elefant 😉
• Vi har tillsammans 40 års yrkeserfarenhet av reklambranschen.
• ARU kompetens och butikskommunikation.
• Vi är ett litet och flexibelt företag som köper in de kompetenser som behövs. Du betalar bara för de tjänster du önskar.

TVEKA INTE – DU HITTAR OSS HÄR!

Vi tokgillar grafisk design!

Grafiska Myran tokgillar grafisk design och att skapa identitet åt företag. Vi är riktigt duktiga på att ta fram kataloger, säljmaterial, förpackningar, logos, videoanimeringar… allt som går att få mer säljande och inbjudande med handpåläggning från en reklambyrå.

Vad kan vi göra för dig? Klicka in på bilderna för mer info och inspiration i vår portfolio!

KONTAKTA OSS

Våra uppdragsgivare

Genom bra samarbete mellan byrå och kund skapas den bästa kommunikationen.